Bestelformulier DESEMBROOD 

Desembrood


Wil je dit brood eens proeven, let dan op:  Bestel MINSTENS 2 dagen op voorhand.  Dit brood heeft vooral veel tijd nodig om een overheerlijke smaak te ontwikkelen.  Maandagavond sluit ik om 20u mijn bestellingen en activeer ik mijn desem.


Kijk op de hoofdpagina na welke bakdagen er zijn!


Welke soorten zijn er?  Ik bied steeds 3 broden aan. 

Thijs, ééntje met veel zaden.

Sofie, een volkoren te vergelijken met een 'grijs' brood

Nette, een 'wit brood' te vergelijken een 'boeren wit'

Max, een broodje met tarwemeel, veel rozijnen en noten (hazelnoten, walnoten, amandelen)  (tussen de 600 en 650g)

SAM, een broodje met tarwemeel en noten (hazelnoten, walnoten en amandelen) (tussen de 750 en 800g)


Let op dit brood wordt niet gesneden.  Het blijft op deze manier langer vers en als je het zou snijden, zouden de sneetjes aan elkaar plakken.  Een dikke boterham gesneden met de hand, een klontje boter en een vleugje zout ... heerlijk!  Of met een 'stukske' spek


Nog een kleine tip:


Wil je niet direct van dit smaakvolle brood genieten, dan kan je dit perfect invriezen ZONDER enige verandering van smaak, textuur of houdbaarheid.  Hoe doen we dat dan?  Steek het in een plastiek zakje dat je kan afsluiten en leg het in je diepvriezer. Haal een avond op voorhand het brood uit de diepvriezer en laat het afgesloten zakje dicht.  's Morgens verwarm je de oven voor op 220°, eens op temperatuur steek je het brood (zonder zakje) 8min in de oven.  Laat wat afkoelen en klaar!  Enjoy...


Indien je je brood niet op deze 2 momenten kan ophalen of heb je het graag vroeger, bel me op en dan spreken we af!




 
 
 
 
 
 
 
 
Woensdag 21/7 tussen 8:00 en 9:30
Woensdag 21/7 tussen 9:30 en 11:00