Bestelformulier DESEMBROOD 

Desembrood


Wil je dit brood eens proeven, let dan op:  Bestel MINSTENS 2 dagen op voorhand.  Dit brood heeft vooral veel tijd nodig om een overheerlijke smaak te ontwikkelen.  Maandagavond activeer ik mijn desem na het verwerken van de bestellingen.


Welke soorten zijn er?  Ik bied steeds 3 broden aan. 

Thijs, ééntje met veel zaden.

Sofie, een volkoren te vergelijken met een 'grijs' brood

Nette, een 'wit brood' te vergelijken een 'boeren wit'

Dit staat ten laatste zaterdag op de site.,


Let op dit brood wordt niet gesneden.  Het blijft op deze manier langer vers en als je het zou snijden, zouden de sneetjes aan elkaar plakken.  Een dikke boterham gesneden met de hand, een klontje boter en een vleugje zout ... heerlijk!  Of met een 'stukske' spek


Nog een kleine tip:


Wil je niet direct van dit smaakvolle brood genieten, dan kan je dit perfect invriezen ZONDER enige verandering van smaak, textuur of houdbaarheid.  Hoe doen we dat dan?  Steek het in een plastiek zakje dat je kan afsluiten en leg het in je diepvriezer. Haal een avond op voorhand het brood uit de diepvriezer en laat het afgesloten zakje dicht.  's Morgens verwarm je de oven voor op 220°, eens op temperatuur steek je het brood (zonder zakje) 8min in de oven.  Laat wat afkoelen en klaar!  Enjoy...


Indien je je brood niet op deze 2 momenten kan ophalen of heb je het graag vroeger, bel me op en dan spreken we af!




 
 
 
 
 
 
Woensdag 3/3 tussen 7:00 en 8:30
Woensdag 3/3 tussen 11:00 en 13:00