OVER MIJ 

Graag heet ik jullie welkom in mijn micro-bakkerij te Haacht.


Na jaren tijd te besteden aan "de belangrijkste bijzaak van het leven" (voetbal) besloot ik een andere weg in te slaan. Het begon met het bakken van een "carré-confituur", dan werden het biscuits, dan taarten.

Toen kwam de broodbakmachine en het echt zelf brood bakken. Ik volgde avondschool, verslond boeken, volgde workshops in België en Nederland. Voor raad kan ik steeds rekenen op de bekendste ex-bakker van Haacht en Rony P. een topper in patisserie..

Een verjaardagstaart bakken voor een familielid, werd twee taarten bakken, drie bakken... ‘En of ik er ook nog pistolets kon maken?’ Eén keer per maand werd twee keer, … bijna elk weekend. Ik bakte het klassieke brood, desembrood, sandwiches, pistolets, echte Franse baguettes, taarten, biscuits… .


"Ge moet daar iets mee doen", kreeg ik vaak te horen.  Na lang twijfelen dacht ik bij mezelf: "Durf" en dus waag ik de sprong en zal ik later geen spijt hebben dat ik het niet geprobeerd heb. Ik start mijn eigen micro-bakkerij naast mijn beroep als leerkracht Lichamelijke Opvoeding (wat een combinatie…)


PVC stond steeds op mijn trainingsplunje en shirts. Nu bakt PVC dus…, simpeler kan het niet: PVCbakt is geboren.


Ik bak elke zondagmorgen op koffiekoeken, pistolets, enz bestelling en op woensdag bak ik brood op afspraak aan de Keerbergsesteenweg 63, te Haacht.


CONTACTEER  MIJ

Wil je iets extra (bijvoorbeeld een klassieke taart, een verjaardagstaart, koffiekoeken, een dessertenbuffet,… ) tijdens de week of op zaterdag?

Of wil je een extra taart op zondag?

Alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt!

Kortom:  Heb je een vraag omtrent mijn assortiment:

Neem gerust contact op met onderstaand formulier voor meer vrijblijvende info of bel me op.

 

Bestellingen geef je door via het online bestelformulier.